یک ماده استاندارد پخت، شکلات خارجی لاویوا است که به دلیل درصد بیشتر قند، طعم کمی شیرین تر است. به عنوان مثال، اگر شکلات نیمه شیرین حاوی 30 درصد شکر باشد، شکلات تلخ احتمالاً درصد کمتری از آن دارد، معمولاً حدود 5 تا 10 درصد.
با این حال، محتوای قند در شکلات نیمه شیرین هرگز بیشتر از شکلات شیرین نیست، زیرا همیشه کمتر از 50٪ قند دارد در حالی که شکلات شیرین حاوی بیش از 50٪ قند است.
به خاطر داشته باشید که محتوای کاکائو همیشه در شکلات تیره در مقایسه با شکلات های نیمه شیرین بیشتر است.
علاوه بر شکر و دانه های کاکائو، شکلات شیرین شامل کره کاکائو، وانیل و یک امولسیفایر برای طعم دادن است.
چیزی که شکلات نیمه شیرین را خاص می کند این واقعیت است که دارای تعادل مناسب شکلات و شیرینی است که آن را به اندازه کافی همه کاره می کند تا در انواع دستور العمل ها اضافه شود.
شکلات تلخ و شیرین حاوی قند کمتری نسبت به شکلات نیمه شیرین است، به همین دلیل نام آن به این شکل است.
شکلات نیمه شیرین حاوی 35 درصد پودر کاکائو است در حالی که شکلات تلخ حاوی کاکائو بیشتری است، حداقل 50 درصد کاکائو.
در بسیاری از کشورها، شکلات تلخ و شکلات تلخ به جای هم استفاده می شود.
به عنوان مثال، در اروپا شکلات تلخ و شیرین به سادگی به عنوان شکلات تیره شناخته می شود، زیرا رنگ تیره و تیره تری نیز دارد.
وقتی نوبت به پخت می رسد، هر دو نوع شکلات را می توان به جای هم استفاده کرد.
اگر در دستور پخت شما شکلات نیمه شیرین نیاز است و شما یکی ندارید، می توانید از شکلات تلخ یا تلخ استفاده کنید و برای متعادل کردن آن کمی شکر اضافه کنید.
مردم اغلب شکلات نیمه شیرین را با شکلات شیرین اشتباه می گیرند، اما باید توجه داشت که شکلات شیرین بیش از هر نوع شکلات دیگری شیرین است.
اگر قصد دارید از شکلات شیرین به عنوان جایگزین شکلات نیمه شیرین استفاده کنید، باید ½ قاشق غذاخوری شکر را در هر اونس شکلات اضافه کنید.